perjantai 23. lokakuuta 2009

Suppilovahveroinen Piirakka


Saatiin tänään vieraita Torniosta saakka ja Laten kauhuksi tein tietysti sienipiirakkaa...
Tein piirakan kuivatuista suppilovahveroista, joita liotin hetken ennen pannulle laittamista.
Pohjan kävin hopussa hakemassa lähi-Siwasta :)

Täyte:

liotettuja suppilovahveroita
purjosipuli
paprika
pala kesäkurpitsaa
Aurajuusto
Flora ruokakerma
kermaviili
2 kananmunaa
valkosipulijauhetta
mustapippuria
suolaa

Pinnalle:

juustoraastetta

1. Freesaa suikaloitua purjoa voissa pannulla. Lisää mausteet pannulle.
2. Purista liotetuista suppilovahveroista neste ja lisää pannulle.
3. Kuutioi kasvikset pannulle ja kääntele hetki.
4. Laita täyte piirakkapohjan päälle.
5. Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada piirakan päälle.
6. Lisää pinnalle juustoraastetta.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 50 minuuttia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Namin näköistä, tätä täytyy pian kokeilla :)

Satu

Nattuli kirjoitti...

Hyvältä näyttää. Toimiikohan tämän kanssa kuivatut suppilovahverot yhtä hyvin kuin tuoreet? Ainakin kastikkeissa olen noita kuivattuja käyttänyt ihan hyvällä menestyksellä.