Suppilovahverokeitto (koko suvulle)
noin 8 dl omassa nesteessään haudutettuja suppilovahveroita
2 sipulia
voita paistamiseen
n.6 rkl vehnäjauhoja suurustamiseen
2 litraa vettä
3 kasvisliemikuutiota
3 dl kermaa
100 g koskenlaskija-sulatejuustoa
silputtua persiljaa
mustapippuria
1. Paista pannulla voissa sipulisilppu ja suppilovahverot. Mausta mustapippurilla. Kääntele vehnäjauhot sienien joukkoon.
2. Siirrä neljän litran kattilaan. Lisää kaksi litraa vettä ja kolme kasvisliemikuutiota.
3. Keitä vähintään 10 minuuttia.
4. Lisää kerma ja koskenlaskija keiton sekaan ja hauduttele miedolla lämmöllä.
5. Suurusta tarvittaessa lisää vehnäjauho-maito seoksella.
6. Lisää lopuksi hienonnettu tuore persilja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti