lauantai 19. joulukuuta 2009

Pingviinit Voittaja-Vuorella :)

Eihän me maltettu Joulua odottaa Pingviinien kanssa! Tänään juhlittiin Onnin ja Helmin ensimmäisiä todistuksia. Kakussa he ovat päässeet voittajina vuoren päälle. Me muut kannustetaan!
Vuoren kasasin tavallisesta irtopohjavuualla tehdystä kakkupohjasta. Kostutin ja täytin ensin kakun ja leikkasin sitten veitsellä muotoonsa. Irti leikatut palat asettelin huipuksi. Tähän sain hyvät ohjeet Baka baka liten kaka-blogin Tovelta, Kiitos! Täytin paksulla mansikkarahkalla, johon laitoin suklaamuruja mukaan. Kreemin tein tuorejuustosta, kermavaahdosta ja valkosuklaasta. Päälle kaulin valkoista sokerimassaa. Kovin oli makoinen :) Lumiset puut pursotin pikeerillä.


Tältä kakku näytti hetken päästä :) Ja edestä oli ennallaan. (Paitsi että Pingviinit matkasivat vuoren päällä eri kokoonpanoissa ja laskivat myös liukumäkeä...)

Hyvä Onni ja Helmi! Puoli vuotta vielä, niin onkin jo kesä!

9 kommenttia:

Carita kirjoitti...

vau, ihanan erillainen kakku! Todella hauska ja hieno =o)

Pioni kirjoitti...

Ihana! <3
Tässä on niin ihana idea ja ajatus...Meillä myös aina jotenkin "juhlitaan" lomalle pääsyä, tosin meidän muksut saa toikkarit vasta tiistaina.

Tove kirjoitti...

Piti heti tulla katsomaan! Todella hyvin onnistuit, tämä on hauska ja eläväinen :) Ja ne pingiviinit ovat edelleen niiiin suloisia :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan kakut pikkukoululaiset saivat ensimmäisen lukukauden päättyessä. Onnea lapsille ja kiitti Noora, että muistit heitä näin ihastuttavalla tavalla<3

Ruusperin Rouva kirjoitti...

Kiitos Kamut!

Vera kirjoitti...

Hei, ei oo ollu puhetta tästä... Mahtava, aivan liikkis! <3 <3 <3 -Vera- Ps. Ja onnea Onnille ja Helmille ensimmäisistä toikkareista!

johanna/vauvapaakari kirjoitti...

Super ihana kakku!
Hieno on myös tuo piparitalo!
Ja kiitosket joulun toivotuksista, oikein hyvää ja rauhallista joulunaikaa myös teille!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kakku! Loistoidea kaikkinensa :)

-Satu-

Tige kirjoitti...

Aivan ihana kakku :D Mahtava idea!