perjantai 14. elokuuta 2009

Mehumaija jaksaa laulaa...


...tosin ei enää korkealta ja kovaa. Vai onkohan se Rouvan laulu mikä on hiipunut viikkojen varrella :) Seitsemäs Maijallinen porisee hellalla, mallia Kaikilla Herkuilla eli punaista ja mustaa viinimarjaa ja litra pari vattuja sekaan. Olen myös tehnyt pelkistä mustista viinimarjoista mehua, lentsukausia varten. Nyt aletaan olla loppusuoralla. Omenat tosin tippuvat hissukseen eli säilöminen jatkukoon!

3 kommenttia:

Marsa kirjoitti...

Hirmu hieno kuva!

Kakkukaruselli kirjoitti...

Sun elos kuulostaa erittäin nautittavalta! Mun unelmissa siintää sitten joskus vanha talo maalta, oma rauha, iso piha ja paljon pihan antimia. Ihanaa! Siihen asti mä tyydyn tähän vanhaan taloon ja isoon pihaan kaupungissa. Oma rauha ja pihan antimet puuttuvat toistaiseksi. Rauhaa tuskin tullaan ihan heti saamaankaan (niin lähellä keskustaa asutaan), mutta talon ympärikauvuuprojektin nyt ollessa ohi ja pihan tullessa kuntoon, kasvimaan mä tänne ensi kesäksi haluan!

Tuittu kirjoitti...

Minusta on hauskaa säästellä... Pakastan marjat ja keittelen niitä pitkin talvea, kun alkaa tehdä mieli marjamehua :). Lämpimät marjajämät piristävät kummasti myös kompostia talvisydämellä..