sunnuntai 23. elokuuta 2009

Asla-Rakkaan Ristiäiskakut


Äitimme ja Isämme yhdeksännen lapsenlapsen nimeksi tuli lauantaina Asla Urho Otava <3 Kaunis nimi kauniille pienelle miehelle! Olemme myytyjä (vaikka Herttuli oliosikin ollut Matin kannalla...) :)


Päädyttiin tällaiseen päällystettyyn suklaakakkuun. Tein semmoisen kostean (ja ihanan rasvaisen) suklaakakun pohjaksi. Sen löysin Karamelli Cakesin sivuilta. Tein tuon ohjeen kolminkertaisena eli kuuden munan kakku on kyseessä. En kostuttanut pohjaa ollenkaan, mutta lisäsin väliin mansikoita ja valkosuklaakermaa. Kakku oli loistava sokerimassalla kuorruttamiseen, koska ei ollut liian kostea. Kakusta vaan tuli niin iso, että sokerimassalevy oli aikas haasteellista siirtää kakun päälle ja tuskanhiki pukkasi päälle oikein reilusti! Varsinkin kun mökillä majaili 11 läppiä joista vanhin on 8 v! Sain paikattua muutaman rypyn pikeerispiraalilla. Nehän kuuluvat aina joka paikkaan :)

Tässä minun panokseni juhlapöytään. Haluttiin tehdä vielä kesän viimeinen Manoffeekin pöytään. Koristelin senkin kukilla.


Tässä vielä kuva Aslan kakun sisältä.


Lisäksi tarjolla oli kolmea suolaista piirakkaa. Veran ja Jussin tekemää fetapinaattipiirasta, Tuulikin tekemää sienipiirakkaa ja Rape-tädin Venäläistyylistä lohipiirasta. Tosi hyviä kaikki! Vera ja Jussi tekivät myös pastasalaattia karjalanpiirakoiden ja munavoin kera. Mummi ja Ari toivat leipäjuustoa ja itse poimimiaan hilloja. Kyllä oli koriat tarjottavat!

Kiitos Ihanista Juhlista Kaikille Rakkaille ja Aslalle Enkeleitä Elämään!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein oli ihanat Aslan ristiäiset rakkaiden ihmisten keskellä<3 Ja kaunis kiitos Nooralle tosi upeista tarjottavista! Ympäristö Savitaipaleen mökillä oli niin mieleenpainuvan kaunis, että silmäniloa oli siis runsain mitoin tarjolla. Ja mummi sai olla kaikkien lastenlasten ja teidän lasten kanssa ja se on ISO juttu se<3

Unknown kirjoitti...

Niin henkeä salpaavan kaunis kakku! Olet tosi tosi taitava!

Ja tuo pikkumies... sydän sulaa katsellessa. Onnea ja enkeleitä Aslan elämäntaipaleelle!

vauvapaakari kirjoitti...

Voi miten ihanat tarjottavat ja upea kakku! Onnea ihanalle Aslalle <3

Ruusperin Rouva kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteistanne :) Kyllä lämmittää sydäntä <3

sofiella kirjoitti...

Ihana kakku ja sitäkin suloisempi vaavi!!!! <3 Kauniisti on tarjoilut ja pöydän värit yhdenmukaiset! :)

Carita kirjoitti...

Oih, ihanan erillainen ja kaunis kakku!! Ihanat värit ja herttainen siilipoika.

Kakkukaruselli kirjoitti...

Onpas komeat tarjottavat, niin makeat kuin suolaisetkin! Kakku ansaitsee erityismaininnan. Todella kaunis! Ja cupcakeseja pystyn jo mielessäni maistelemaan. Voi kun saisi yhden!

Ruusperin Rouva kirjoitti...

Kiitos Sofiella, Carita ja Kakkukaruselli :)

Tanja kirjoitti...

Oi miten herkullisen näköisiä herkkuja on pöytä pullollansa! :) Kaakku on kaunis ja muffinsit näyttävät muhkeilta.

-Veruska- kirjoitti...

Ei tässä pysty muuta sanomaan kuin KIITOS! <3 Priimaa pukkas taas kun Ruusperin rouva pääsi vauhtiin. Saatiin siis oikein hienot ja herkulliset tarjottavat Asla-poikamme juhliin! Olen niistä tosi kiitollinen.

-Vera-

Ruusperin Rouva kirjoitti...

Kiitos kaunis!

Vera, ei tarvitse kiitellä. Rakkauvella ne väännettiin :)