sunnuntai 1. elokuuta 2010

Vuohenjuusto-rucola Pannupizza


Kesäkurpitsaa tulee pellosta useampi joka päivä, eli meillä ollaan kesäkurpitsa ruokavaliolla :) Tähänkin sain sitä upotettua helposti!

Pannupizzapohja

3 dl vettä
1 hiiva
1 tl suolaa
ripaus sokeria
6 rkl oliiviöljyä
n. 7.5 dl vehnäjauhoja

1. Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja sulata joukkoon hiiva, sokeri ja suola.
2. Lisää taikinaan öljy.
3. Vaivaa mukaan vehnäjauhoja, kunnes taikina on sopivan kimmoisaa. Anna kohota liinan alla lämpimässä (Ei ole tuottanut ongelmia :)

Täytteet:

Pestoa ja ketsuppia pohjalle
aurinkokuivattua tomaattia
kesäkurpitsa- ja tomaattiviipaleita
vuohenjuustoa kiekkoina runsaasti
mozzarellaraastetta
pinjansiemeniä
rucolaa omasta pellosta :)

Taputtele pizzataikina leivinpaperin päälle pellille, lisää täytteet ja paista 250 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Tarjoile salaatin kera. Nam!

1 kommentti:

Pioni kirjoitti...

Voi mitä herkkuja täällä onkaan. Ollappa itselläkin viitseliäisyyttä kunnon kasvimaan pitoon. Nyt on 1 penkki porkkanaa, muuten pelkkiä auringonkukkia =)

Kiitos ihan hyvää meille kuuluuu... Toivottavasti teille myös. ollaanpa tässä syksyn päälle sp-yhteydessä!