maanantai 5. heinäkuuta 2010

Raparperikakkunen



Ennen lomareissuamme sain vihdoin Rakkaan Ystäväni meille kahvittelemaan kaksosineen :) Tein Raparperikakkua, jonka ohjeen löysin Kyökkipiika Katin blogista. Vähän muuttelin ohjetta eli en laittanut lainkaan hillokkeeseen omenaa. Hyvää tuli pelkällä raparperillakin. Käytin kakkua hetken pakastimessa ennen tarjoilua, sillä Flora Vispi petti minutkin jo toista kertaa. Toivottavasti se virheellinen erä loppuu kaupoista pian! Eli huomasin heti purkin avattuani, että koostumus on kummallinen. Vaahtoutuminen oli hakusessa ja niinpä tuikkasin sekaan ihka aitoa kuohukermaa :) Täytettä tuli runsaanlaisesti ja ilman liivatetta tehtävä kakku oli riskialttiissa tilanteessa :) Hyvin pysyi kumminkin kasassa ja täyte oli pehmoista ja hyvänmakuista. Koristelin sulalla valkosuklaalla ja sokerimassasta tekemilläni lehdillä.

Kiitos Minnalle visiitistä ja Kaikkea Hyvää <3

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Tämä on hyvää! Minäkin olen siis kokeillut ja hyvin teki kauppansa :)

Kanelitytön kakkuparatiisi kirjoitti...

naminaminammm<3