sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Pullat uunissa ;)


Tämä on ollut aikas Ihmeiden täyteinen kevät :) Olin juuri aloittamassa yritystoimintaani kun aloin ihmettelemään huonoa vointiani. Meidän perheen lapset on saatettu alkuun klinikan ovien sisäpuolella, eikä kukaan tutkija tai lääkäri ole antanut meille mitään toivoa lisääntyä kotioloissa. No, nyt sitten kumminkin jotenkin pääsi käymään Yläkerran Yllätys ja viides villahousumme on masumatkalla kotiin :´) Eli Ruusperin Rouvan paakkelsien vääntö jatkuneekin kaikessa rauhassa vielä muutaman vuoden.

Olen ollut petipotilaana alkuraskauden, kuten aina ennenkin. Istuminenkin hengästytti ja muutaman viikon pysyttelin vaakatasossa. Panu-parka on toiminut illat yh-iskänä ja päivisin pikkutyttöjen piti olla hoidossakin hetken aikaa. Keittiössä ei ole tullut edes käytyä hajuhaittojen vuoksi. Nyt kumminkin alkaa helpottamaan pikkuhiljaa ja Ruusperin Rouva alkaa olla back to kitchen :)

Toivottavasti kaikki menee hyvin ja Sulo saadaan lokakuulla kotiin!

Ihmeiden Täyteistä Kevättä Teille Kaikille <3

8 kommenttia:

Katri (Sitruunamarenki) kirjoitti...

Voi ihanaa, oikein paljon onnea!!! Varmasti aivan mahtava yllätys tällainen.
Iloista odotusta ja kevään jatkoa sinulle ja perheellesi!

Marsa kirjoitti...

Oikein lämpimät onnittelut!!! Itse odottelen kolmatta ihmettämme syntyväksi kuukauden päästä - tarina vähän saman tyyppinen kuin teillä. Voi paksusti! ;-)

Pioni kirjoitti...

Halaus ja onnittelut koko meidän porukaltakin! Kevät on ihmeitä täynnä ;)

Ruusperin Rouva kirjoitti...

Kiitos Kamut :)

Carita kirjoitti...

Ihanaa =o) Onnea odotukseen!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin on pullat uunissa<3 Mummi odottaa malttamattomana.

Teresa kirjoitti...

Voi mikä ihana yllätys!!! Itsellä jo 6 ihanaa tenavaa, mutta olisin itsekin mielelläni vielä tuossa tilassa=) Onnellista odotusta!!!

Johanna/vauvapaakari kirjoitti...

Onnea nyt vielä tätäkin kautta!!!