sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Viljan terveiset ja Mamma hellan ääressä :D


Meille niin Rakas Vilja syntyi 14.10.2010 Helsingissä ja hänen sydämensä leikattiin ensimmäistä kertaa kuuden päivän iässä Lastenklinikalla. Leikkausten välillä Vilja kasvoi Taysissa ja me muut saatiin asua kotona. Kuljin Viljan luona päivittäin lastenosastolla ja viivyin siellä aamusta iltaan. Yöksi tulin aina muiden lasten luo kotiin. Helsingissä ollessa me asuttiin Mäkkäritalossa. Viljan sydän leikattiin toisen kerran vuoden alussa ja yhdessä me kaikki päästiin kotiin Viljan ollessa 3.5 kk vanha.

Nyt ihana arki on palannut niin normaalina kun se vain voi palata. Ruusperin Rouva on päässyt taas hellan ja kakkujen ääreen! Voin kertoa, että kyllä huushollaamista pitää taas arvossaan moisen rehjaamisen jälkeen.

Olemme Kiitollisia että tämä päivä koitti, että saamme pitää kaikki viisi lastamme kotona kasvamassa. Kiitos teille jotka ovat kulkeneet kanssamme tällä tiellä. Viljan kuulumisia voi jatkossakin lukea Vilja Vaeltajan blogissa.

Kaikkea Hyvää Kevääseenne,

Noora ja sekalainen srk

6 kommenttia:

Marsa kirjoitti...

Mahtava juttu, että olet taas leivonnan parissa!!! Tervetuloa takaisin tähänkin puuhaan - tätä hetkeä ovat varmasti kaikki odottaneet! Hienoa, että Viljalle ja teille kaikille kuuluu niin hyvää! Oikein aurinkoista ja iloista kevättä kaikille!

Ruusperin Rouva kirjoitti...

Kiitos :´)

Kaikkea Hyvää myös teidän kevääseen!

Katariina kirjoitti...

Ihanaa kun bloggaat täälläkin taas rakas <3

Anonyymi kirjoitti...

toivotan todella aurinkoista tulevaisuutta pienen ilosen neidin kans,kaikkea hyvää elämäänne :)

Maitolaiturin Kyllikit kirjoitti...

Hienoa, että aikaa riittää taas hellan ääressä huseeraamiseen. Täällä on ihasteltu RR-kakkua. Meidän Maire jo tilasi sellaisen synttäreilleen kesäkuuksi...taitaa vaan jäädä tädin hommaksi sen tekeminen.
Mukavaa kevättä ja kiitos tästä hyödyllisestä ja herkullisesta blogista!
Tiina

Pampula kirjoitti...

Ihana saada lapsi kotiin <3 Ja kaikki on mennyt hyvin!
Suloinen neiti kuvassa!! =)