sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Kylmäsavulohilaatikko


Kuva ei anna oikeutta tällä super-helpolle ja hyvänmakuiselle vuualle! Tämä on arkipäivän pelastus. 5 minuuttia riittää alkuvalmisteluihin, uunissa kuluukin sitten hyvä tovi. Viimetinkaan ei siis kärsi jättää :)

Kylmäsavulohilaatikko

noin 1 kg perunasipulisekoitusta
1 pss kasvissuikaleita
paketti kylmäsavulohisiivuja
4 dl kermaa/ruokakermaa/kermamaitoa
Aura-juusto
mustapippuria
suolaa

1. Lorauta vähän öljyä uunivuuan pohjalle ja levitä kauttaaltaan.
2. Laita perunasipulisekoitusta reilusti puoleen väliin vuokaa ja kasvissuikale pussi.
3. Mausta pippurilla ja suolalla.
4. Lisää perunoiden päälle Aura-juusto ja lohiviipaleet.
5. Kaada loput perunat vuokaan ja ripsuttele vielä vähän suolaa päälle.
6. Kaada nesteet vuokaan.

Paista 225 asteisessa uunissa noin 1.5 tuntia.
Nauti salaatin, punajuurien ja suolakurkkujen kera.

Ei kommentteja: