perjantai 12. helmikuuta 2010

Risto Räppääjän Pipperskaakkorit
Taas tuli piperrettyä muutama pikkuleipä, vaikkei pitänyt... Nuo Riston naamat oli kyllä hauskoja tehdä. Muotoilin taikinasta puolipallon piparin päälle ja päällystin sitten ihan ohuelti sokerimassalla. Korvat ja nenät tein myös massasta, mutta lopun ruuttasin pikeerillä.

Hyvä Meisinki!

9 kommenttia:

Pioni kirjoitti...

Pakko laittaa kommenttia, mutta miksihän ainakaan meidän koneella ei nämä uusimmat kuvasi näy? Risto R-kakku vielä näkyy sen jälkeen ei mikään...
Oon jo useamman kerran käynyt kokeilemassa.

Neiti Napakka kirjoitti...

Ei näy tännekään :/ Kuvan paikkaan tulee kyllä tassun kuva ja kun sitä klikkaa, ohjautuu windows liven kirjautumissivulle.

Ruusperin Rouva kirjoitti...

Ok. Kiitti palautteesta rouvat! Laitoin ne siskoni sähköpostilla laittamista kuvista. Ei näköjänsä pelitä! Täytyy keksiä jotain muuta konstia.

Mulla on myös pitkään näkynyt "lisää kuva"- vaiheen jälkeen kuvat päivityksen luonnoksessa koodiviidakkona ja en siis pysty lisäämään tekstiä kuvien väleihin. Mikä lienee onkkelmana?

Neiti Napakka kirjoitti...

Onkohan sulla siellä uuden tekstin luomisessa "muokkaa html-koodia"- valinta päällä? Mä muistelen, että mulla oli tuollainen ongelma myös jossain vaiheessa, mutta en nyt valitettavasti muista, miten se korjaantui :(

Pystyt lisäämään tekstiä kyllä kuvien väliin, mutta silloin sun täytyy olla tarkkana html:n kanssa. Tarkistat sieltä sekamelskasta koodin lopun ja kirjoitat tekstin siihen!

Johanna /vauvapaakari kirjoitti...

Ei näy täälläkään, mutta uskon että ovat upeita :)

Ruusperin Rouva kirjoitti...

Kiitos taas kerran huolenpidosta :) Nyt pitäisi pelittää!

Ceccu: Sain sen kuvajutunkin korjattua vikilläsi. Suuri kiitos synttärisankarille!

Satu kirjoitti...

Nämä on kyllä ihan huippuhienoja :)

Pioni kirjoitti...

No nyt näkyy. Että osaakin olla hienoja. Oot tosi taitava pipertäjä!

Minna kirjoitti...

Hienoja!