keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Pullapäivän Omenapiirakka

Pidin tänään minuuttiaikataulutetun elämän kunniaksi ... Pullapäivän! Viime viikolla tein saman ja lupasin itselleni etten pidä pullapäivää enää koskaan. No, viikko meni :) Viime viikolla pikkutytöt auttoivat aikas vahvasti ja kaiken lopuksi Pinja-pirulainen söi puolet pullataikinasta... Tänään meni jo paremmin :)


Tein pienen Omenapiirakan pullataikinapohjalla. Ensimmäisestä kuvasta voimme huomata että Ruusperin Rouva on laihdutuskuurilla. Pitänyt rohmuta eka pala jo ennen kuin piirakka on ehtinyt jäähtyä. Ja kuvakin unohtui siinä vaiheessa kun kuola valui suupielistä :)

Taikinan päälle laitoin vahvan kerroksen omaa omppuhilloa ja päälle lohkoin kolme suurta omenaa. Tämähän on suorastaan laihdutusruokaa?

Tein pullataikinan munattomana, että Taimikin saa syödä. Laitoin hedelmäsosepurkin taikinaan korvaamaan munaa. Ihan hyvin onnistui ja makukin oli kohdillaan.

Näihin pulliin laitoin omppuhilloa sisälle. Lisäksi tein korvapuustereita mutta ne on jo onneksi paremmissa suissa. (Niitten kuvia en ehkä olisi kehdannut julkaista :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana, kun löytyy omat hillot leivonnaisiin. Varmasti makoisia:)

Johanna/vauvapaakari kirjoitti...

Mmmmm.... Tuo on niiiin hyvännäköistä, että olisin maistanut myös, jos olisi tarjottu. Vaikka muuten kierrän makeat nyt kaukaa...