Rakkaan Vera-siskon nimppareiden kunniaksi herkuteltiin oikein olan takaa! Suolaisen piirakan pohjan kohdalla oli pakko pikkuisen oikasta ja käytin valmista ruistaikinaa. Omasta maasta saatiin hakea parsakaalit, pinaatit, kesäkurpitsat ja sipulit sekä yrttikoristeet:)
Täyte:
sipulia
tuoreita herkkusieniä
parsakaalia
kesäkurpitsaa
paprikaa
pinaattia
Herbamarea
mustapippuria
valkosipulia
paprikajauhetta
Aura-juusto palasteltuna täytteen päälle
Kastike:
2.5 dl ruokakermaa
2 dl turkkilaista jogurttia
2-3 munaa
Herbamarea
1 dl parmesaaniraastetta
Pinnalle:
tomaattisiivuja
ripaus juustoraastetta
auringonkukansiemeniä
1. Sulata pohja ja taputtele se voideltuun vuokaan.
2. Käytä pannulla voissa palastellut kasvikset ja lisää pannulle mausteet. Anna nesteen kuivahtaa.
3. Murustele Aura-juusto kasvistäytteen päälle.
4. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada piiraan päälle.
5. Lisää piirakan pintaan tomaattisiivut, juustoraaste ja siemenet.
6. Paista 200 asteisessa uunissa vajaa tunti.
lauantai 4. elokuuta 2012
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
Piirakan ainekset ovat ihan minun makuuni. On se mukavaa näin kesäaikaan, kun omasta pihasta saa hakea tuoreita raaka-aineita.:)
Lähetä kommentti