tiistai 6. joulukuuta 2011
Itsenäisyyspäivän kakku
Itsenäisyyspäivän kakku onnistui tänä vuonna erinomaisesti! Pitkästä aikaa oli oikein kunnon kakkuprojekti :)
Lumi-Enkuli
Pohja:
200 g Digestive keksejä murusteltuna
100 g voita
Muutama rivi Fazerin sinistä
Täyte:
5 dl kermaa
2 prk maitorahkaa
1prk Philadelphia-juustoa
1 levy Pandan valkosuklaata
6 liivatelehteä
sokrua maun mukaan
1/3:saan täytettä lisäsin sopivasti oman maan kuningatarhilloa
Päälle:
pussillinen jäisiä mustikoita
Muutama rkl kuningatarhilloa
vettä
loraus sitruunamehua
5 liivatelehteä
Koristeeksi:
sulatettua valkosuklaata
nompparelleja
sokerimassakoristeita
Ohjeita teitille tuskin tarttee kirjoittaa. Ihan perusmeiningillä vaan :)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti