perjantai 10. syyskuuta 2010

Omppupaistosta



Tänään teki mieli ihania uuniomenoita. Kaksoset juoksivat omenaporaa etsimässä ympäri Pälkänettä, mutta ei niitä kuulemma ollut missään. Pakko oli siis tyytyä tähän niin arkiseen mutta hyvänmakuiseen jälkkäriin.

Omppupaistos

Vuoka täyteen omenasiivuja (meni kuorineen)
siirappia ja kanelia pintaan

Päällissörsseli:

n 200 g voita sulatettuna
1 dl sokeria
kaurahiutaleita kunnes koostumus on hyvä

Sekoita sörsseli ja lusikoi omppujen päälle.
Paista 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Nauti vaniljajäätelön tai kastikkeen kera.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Äitin omppupuu oli pudotellut omppuja maahan ja täältähän löytyi sopiva resepti niiden käyttöön <3