tiistai 7. heinäkuuta 2009

Ruottin tuliaiset :)


Lomalta on palattu tuliaiset anopinkuljetuslaatikossa :) Lomailtiin neljä päivää myös vanhassa rakkaassa kotikaupungissa Torniossa. Siitähän oli helppo puikahtaa Ruottin puolelle tutkimaan leipomistarpeita :) Hyllyjen takaa kuului: "Isi, äiti on taas leipomishyllyllä..."

Olin kuullut huhuja, että kodensoitua maitoa saapi Haaparannasta ja siellähän sitä olikin melkistä joka kaupan valikoimissa. Marsipaaniakin oli tosi montaa sorttia. Valitsin nuo kun olivat niin sievässä paketetissa. Lisäksi löysin helmiäisiä nompparelleja joita ajattelin käyttää pikkukukkien keskustaksi. Myös noita ihastuttavia kakkukynttilöitä löytyi Haaparannalta pilkkahintaan. Nyt niitä taitaa olla siihen asti kun kaikki neljä saavuttavat 18 ikävuotta...

Tuon ihanan omppupakin löysin Tiimarin alennusmyynnistä mökkireissulla. Tosi loistava sokerimassan säilömisboxi. Kannen alla on vielä lokerikko, jossa tyllat, muotit ja muut tilpehöörit voi kuljettaa mukanaan. Ettei vallan kakkuhommista lomailemaan pääse :)

Mukavia Kesäpäiviä Teille Kaikille!

Ruusperin Rouva

3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Ainaskin vähän lähempää, nimittäin Tampereelta, tuota kondensoitua maitoa löytyy. Luultavasti vieläkin lähempää. :D Hyvä uutinen siis. Mä olen ostanut Tampereelta Lielahden Cittarista, mutta uskoisin et muualtakin löytyy (ainakin K-ketjun kaupoista). Kannattaa kysellä esim. paikalliselta K-kauppiaalta, et olisko mahdollista tilata sitä kauppaan!

Cecilia kirjoitti...

Oulusta kondensoitua maitoa löytyy myös. Me tuotiin pikku pullo Palmalta.

Kyökkipiika Kati kirjoitti...

Tampereelta ja Hämeenlinnasta löytyy myös...
Ihana laatikko ja kivoja ostoksia oletkin löytänyt!